Γρύλοι

Γρύλοι

Κάθε φορά που η δύναμη του ανθρώπου δεν αρκεί για να ανυψώσει ή να μετατοπίσει διάφορα φορτία, έρχεται η Pfaff-Silberblau . Φροντίζει για τις σωστές κινήσεις με επαγγελματική τεχνική, πιστοποιημένή ασφάλεια και ευφυείς λύσεις συστημάτων, σε όλο τον κόσμο για πάνω από 140 χρόνια.

Η Pfaff-silberblau έχει την βάση της στη Γερμανία και δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσει και παράγει μοντέρνα προϊόντα και λύσεις με ένα συνεχώς αυξανόμενη γκάμα προϊόντων: ανύψωσης και διακίνησης υλικών, σιδηροδρομικών και οδικών υλικών, υλικών σταδίου (για συναυλίες κλπ) και εξατομικευμένες λύσεις για διαφορετικούς κλάδους.

Mερικά από τα υλικά την εταιρείας Pfaff που προσφέρουν λύσεις για την ανύψωση και διακίνηση υλικών παρουσιάζονται παρακάτω:

  • Παλετοφόρα: Απλά, Ηλεκτρικά, Ανυψωτικά
  • Πατίνια: Τιμονιέρα, Συνδεδεμένα Πίσω Πατίνια
  • Γρύλοι: Μηχανικοί, Υδραυλικοί
  •  Αναβατόρια: Κινητά, Σταθερά
  •  Stacker: Χειροκίνητα, Ημι-ηλεκτρικά, Ηλεκτρικά

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα της εταιρείας Pfaff, επικοινωνήστε μαζί μας.

Γρύλος για container CZW

3 τόνων με πλάκα συναρμολόγησης

Η ακρίβεια του CZW είναι ασύγκριτη – δεν συμβαίνει μόνο τέλεια ανοιχτά καπάκια των δοχείων αλλά και νέα τρόπους αποδοτικότητας. H ακριβής οδόντωση όλων των εξαρτημάτων οδηγεί σε υψηλή απόδοση ακόμα και σε χαμηλές δυνάμεις στροφάλου. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής προσφέρει στο CZW μεγάλη διάρκεια ζωής και αυξημένη αποτελεσματικότητα

Διαθέσιμα ανταλλακτικά, για απροβλημάτιστη και αδιάκοπη λειτουργία.

Σιδερένιος γρύλος σιδηροδρόμου GHW

υψηλή ποιότητα κατασκευής

Υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει τη μεγάλη διάρκεια ζωής και τη στιβαρότητα του γρύλου, ενώ παράγει μεγάλη αποτελεσματικότητα σε κάθε εφαρμογή.

Οι ράγες μπορούν να ανυψωθούν γρήγορα, εύκολα και με ασφάλεια. Ακόμα και στις πλέον δυσμενείς συνθήκες. Λόγω των ειδικών πελμάτων του, ο γερανός μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί με την ανύψωση του νεύρα μεταξύ των σιδηροδρομικών αποστατών και των σιδηροτροχιών. Εξαιτίας της πολύ υψηλής ποιότητας της οδόντωσης όλων των εξαρτημάτων των εργαλείων, καθώς και του εξαιρετικού συνολικού φινιρίσματος, προσφέρει αξιόπιστη βοήθεια με μεγάλη διάρκεια ζωής.

Ο γρύλος GHW μπορεί να παραδοθεί με πολλές επιλογές.

Σιδερένιος γρύλος σύμφωνα με το πρότυπο DIN 7355 STW-F

με σταθερό ανυψωτικό νύχι

Ο σιδερένιος γρύλος είναι βασικός εξοπλισμός για καταστήματα εργαλείων και εξοπλισμού, εργολάβους, ναυπηγεία, γεωργούς και εργαστήρια:

Ο χαλύβδινο γρύλος  με σταθερό ανυψωτικό νύχι μπορεί να παραδοθεί με διαφορετικούς τύπους μανιβέλας για την ανύψωση του άξονα Προσφέρει πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής λόγω της υψηλής ποιότητας κατασκευής. Ο γρύλος  STW-F προσφέρει εξαιρετική αποδοτικότητα σε σχέση με την τιμή του.

Σιδερένιος γρύλος σύμφωνα με το πρότυπο DIN 7355 STW-V

με ρυθμιζόμενο νύχι ανύψωσης

Η μανιβέλα – σε διαφορετικές εκτελέσεις – μετακινεί τον άξονα του κυλίνδρου στη σχάρα. Το ανυψωτικό νύχι μπορεί να ρυθμιστεί στο κατάλληλο ύψος ανάλογα με την εφαρμογή. Η αξιοπιστία και η μεγάλη διάρκεια ζωής, εξασφαλίζεται από την υψηλή ποιότητα κατασκευής.

Επιτοίχιοι – κρεμαστοί γρύλοι ZWW

με οδοντωτό γρανάζι

Προσφέρουν ομαλή ανύψωση και υψηλή αποδοτικότητα – σε τεχνικές εγκαταστάσεις, κατασκευή εμπορευματοκιβωτίων, σε εργαστήρια ή τις κατασκευές κτιρίων. Κατάλληλο για έλξη και ώθηση, οριζόντια ή κατακόρυφη διακίνηση φορτίων έως 10 τόνους. Η ακρίβεια εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και εξοικονόμηση κόστους. Η εξαιρετική ποιότητα κατασκευής καθώς και τα στιβαρά μέρη οδηγούν σε μειωμένη φθορά και χαμηλότερο κόστος.